DIGITURK, jag väljer dig

internskämt måste vara en av de bästa uppfinningarna (om det ens är en uppfinnig?) som finns. när man garvar så mycket att man inte kan låta bli att böla – skön känsla det där. hela kvällen igår var en enda stor röra av internskämt och därför mådde jag som en kung. idag också, men det är en annan femma.

blandingen på folk var.. stor. helena (som knäppte första drickan vid 12), jag och resten av gympabrudarna, hennes klasskompisar (innehållande ett lesbiskt par) och gamla mates från back in the days. intressant, och det hela slutade över förväntan. kom underfund med att min kompis kompis kompis fästmans kompis känner björn gustavsson. gissa om jag försökte få henne att fixa mig en dejt med geniet..

på vb var det fotbollsmatch mellan digiturk och turkcell, på en sandplan. dom var lökarnas lökar och helena blödde näsblod. återigen kommer uttrycket flippacked till sin rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *