Hotell: check!

Nu har vi äntligen bokat hotell i Florens.

Bild från Della Signoria, Hotell i Italien
Det var svårare än vad man kunde tro: för mycket alternativ och jag blev alldeles förvirrad och full av kansken så Anton fick ta över och bestämma. Nu är det gjort i alla fall och jag hoppas att det blir bra. Blir det inte det får vi dricka en sjuhelvetes massa vin innan vi går och lägger oss, och sen är sömnen inget problem längre.

Nu har jag bara fyra dagar (fast det är kvällar) kvar på jobbet. Obeskrivligt bra! Skulle egentligen ha jobbat imorgon kväll men eftersom att hanna kommer hit ställer vi till med fest istället. Det blir nog vår sista i den här lägenheten, så man kan nästan säga att det är lite utflyttningsfest också. Det känns för övrigt rätt skumt att flytta härifrån. Vi har sökt lägenheter som tokar och nu när vi fått en och drömmen om väggar och dörrar blir verklighet känns det nästan sorgligt. Det är inte utan att man blir lite trött på sig själv. Överdrivet sentimental eller bara velig? Antagligen lite av båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *